Bejelentkezés

akupresz gyuru

Yantra energetizáló gyűrű

stresszcsökkentésre, állapotjavításra
PDFNyomtatásÍmél
Végfelhasználói ár: 1.990 Ft
Alapár: 3.990 Ft
Kedvezmény: 2.000 Ft
Csak megrendelésre
Leírás

Akupresszúra bárhol bármikor!

 

Sokszor érezzük úgy, hogy fáj egy kicsit itt, fáj egy kicsit ott, fáradt is vagyok, s már a jókedv is elhagyott, de nincs időm meggyógyulni sem. Ha Te is úgy érzed, hogy fáradt a tested, nincs benned már egy fikarcnyi energia sem ahhoz, hogy dolgozz és normálisan éld az életed, kevés az időd, akkor Neked is érdemes megismerkedni ezzel a játékos koreai találmánnyal, a Yantra gyűrűvel.

 

Ha az energiaáramlásban valahol akadály keletkezik, az egyensúly megbomlik, ezt először fáradtságként, kimerültségként érzékeljük, majd elvezet a különböző betegségek kialakulásához. Ezek a problémák látható módon megjelennek a szervezet vetületén, azaz a kézfejen, vagy a lábfejen, kisebb fájdalmas pontokként, elszíneződés vagy tapintható göbök formájában. Ezen területek kezelésével hathatunk vissza pozitívan az okra, ahonnan a betegségünk kiindult.  Te magad is könnyedén átmasszírozhatod a tenyered, az ujjaid és a talpad, ezzel stimulálva az összes energiapályát, valamint szerveid kivetülési pontjait. Így pozitívan befolyásolod az energiaáramlásodat, a vérnyomásod is harmonizálódik, ezáltal ellenállóbb leszel a betegségekkel szemben, s a már meglévőekből is könnyebben felépülhetsz.

 

Ez a játékos nemesfémből készült eszköz elfér a kulcstartódon, a pénztárcádban, vagy az íróasztalodon. Bármikor előveheted és használhatod, mindig kéznél lehet. Nem igényel hosszú időt a vele folytatott kezelés, így mikor fáradtnak érzed magad, vagy nehezebben viseled a stresszt, esetleg épp vársz valakire vagy a buszra, kapd elő és élj a lehetőséggel.

Nincs más dolgod, mint végig görgetni az ujjaidon ezt a gyűrűt, mely az összes idegvégződést, az ízületeket és valamennyi energiapályát stimulálja, így a tested által felhasználható energia keletkezik. Majd tartsd két tenyered között és görgesd, úgy hogy tenyered minden pontján érezd a gyűrű, szúró nyomását. Pár perc múlva zsibog és felmelegszik a tenyered, ujjaidban felgyorsul a vérkeringés, mintha maga az élet térne vissza beléjük. Fürdés után a lábujjaidat és talpadat is kezelheted vele, így könnyedén megszűnik az egész napos munka okozta lábsajogás, és fáradtság. Harmonizáló hatása révén, remek nyugtató is, így mindenkinek ajánlott egy nehezebbnek ígérkező tárgyalás, vagy vizsga előtt! Valamint segít megerősíteni a szervezeted a betegségekkel szemben, különösen ajánlott az őszi influenza előtti időszakban.

 

Ajánlatunk:

1 db YANTRA masszírozó gyűrű

A szín nem választható

 

Általános gyengeség esetén az összes ujjon és lábujjon használd a gyűrűt. Stressz esetén a középső és a gyűrűs ujjon görgesd fel és le.
Naponta háromszor néhány percig alkalmazva harmonizálhatod és beállíthatod az optimális energia szintet. Ujjanként 1-1 perc!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket!