Bejelentkezés

arcmaszk22

24 karátos Arany kollagén arcmaszk

Luxus arckezelés otthon
PDFNyomtatásÍmél
Végfelhasználói ár: 2.490 Ft
Alapár: 6.490 Ft
Kedvezmény: 4.000 Ft
Leírás

Szervezetünket rendkívül impulzív hatások érik. A legkülönbözőbb közvéleménykutatások alapján keveset alszunk, azt is rosszul ez pedig természetesen kihat testünkre is. Ősi szólás mondás, hogy a test a lélek tükre. Vigyázz bőröd épségére és a használat után a változás szemmel látható lesz! 

Látványosan feszesíti, feltölti a rugalmatlan, laza bőrt, kisimítja a ráncokat, nanoaktív részecskéi és a hyaluronsav együttesen biztosítják a tartós hidratáltságot. Javítja a vízmegkötő képességet, kollagéntartalma könnyen beépül a bőrbe, és erősíti a rostokat, többi összetevője szinte azonnali lifting-hatást eredményez, mely tartósan megmarad. Hatóanyagai nyugtatják az érzékeny bőrt.

 

Könnyen kapcsolatba lép a bőrrel és nagyon hamar megkezdi a sérült, fáradt bőr regenerálását. Feszesebbé és rugalmasabbá teszi, miközben gyengéden kényezteti a bőrt. Kiüríti a felgyűlt méreganyagokat és a helyükbe vitamint táplál. Javítja a sejtek megújulását, hatékonyan javítja a fénytelen, durva tapintású bőrt. Rendszeres használatával enyhíti, illetve helyre tudja állítani az akne és műtéti hegek okozta sérüléseket. Magas aranytartalma mellett számos vitamint és gyógynövény esszenciát tartalmaz.

 

Fő összetevők: Növényi Kollagén, Ásványi por és 24 karátos arany por, Hidratáló anyagok, Antibakteriális és fertőtlenítő anyagok, E-vitamin, Hyaluron sav, Rózsaesszencia olaj, Desztillált víz.

 

  • stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgymint a sejtosztódás, kollagénelasztin szintézis
  • ránctalanít, feszesít
  • a bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét
  • óriási mennyiségű vizet tud megkötni a bőrben
  • szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít
  • maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását, "bezárását"
  • gyulladáscsökkentő hatású
  • fényvisszaverő, fényvédő hatású

Mindezeket összegezve kitűnő és látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében.

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket!