Bejelentkezés

bebi_kez

1 pár Bébi kézfejhámlasztó

gyors,hatékony
PDFNyomtatásÍmél
Végfelhasználói ár: 1.990 Ft
Alapár: 5.990 Ft
Kedvezmény: 4.000 Ft
Leírás

Nem véletlen, hogy régen és talán még ma is, egy nő keze, pontosabban annak állapota hűen tükrözte társadalmi hovatartozását. A fehér, puha bőrű ápolt kéz előkelőbb társadalmi rangot sugallt, mint a napszítta, megkérgesedett, ráncos, májfoltokkal tarkított, száraz bőrű kéz.

Mindennek hátterében az állt, hogy a gazdag nők mind rendelkeztek cselédekkel, illetve udvari kiszolgáló személyzettel, akik a nehéz, sok esetben fizikai munkákat elvégezték a ház úrnője helyett. Így a nagyasszonynak nem kellett féltve őrzött szépségét feláldozni, kezének ápoltsága érintetlen maradt. Ellentétben a személyzet keze hűen tükrözte a rájuk rótt feladatok mibenlétét.

Napjainkban is a kéz az ápoltság egyik legkifinomultabb jelzője. Szofisztikált, minden részletre odafigyelő szemfüles kritikusok hamar megállapítják, kinek mennyire ápolt a kézbőre. Manapság nemcsak a bőr hidratáltsága, hanem a kéz bőrének ráncosodása is fókuszpontba került.

Vannak hatások, melyeket nem tudunk kivédeni akkor sem, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy mosogatógéppel rendelkezünk, manikűrösünk pedig hetente kényeztet minket. A kézbőr ráncosodása jól tükrözi az életkort, és egy bizonyos idő után feltartóztathatatlanul megindul a folyamat.

Meglepő, de csak egy használat szükséges az összes elhalt hámsejt eltüntetésére!

A Bébi kézhámlasztó csomag két egyszerű lépésből megvan: használja és lemossa!
Csak egy hetet vesz igénybe az összes elhalt hámsejt eltüntetése a kézről!

Már egy használat olyanná varázsolja a kezét, akár egy babáé, s mindezt fájdalom nélkül!*

*Az időtartam, a kitűnő eredmény érdekében egyénenként változhat. Néhány esetben két hetet is igénybe vehet, de normál esetben 5-7 nap

A Bébi termék  fő összetevője a gyümölcssav, amely  sokkal gyengédebb más savaknál.
A gyümölcssav behatol az elhalt hámsejtrétegekbe és az alapréteg és a bőr felsőbb rétegei között dolgozik, a könnyű hámlasztás érdekében.
Így az elhalt bőr könnyedén, természetes hatást keltve lehámlik és elmúlik a mindennapi kellemetlen súrlódás.
Emellett a  termék 17 féle erősen hidratáló hatású természetes kivonatot tartalmaz.
A kézfej újjászülethet a hámlás után, s olyan lesz akár egy babáé, fájdalom nélkül!!!!

A gyömülcssav alatt valójában értjük még: a tejsavat, glikolsavat, almasavat, citromsavat és citrussavat, melyek mindegyike csordultig van gyümölccsel.A gyümölcssav jótékony hatását már Cleopátra, az ókori Egyiptom királynője is előszeretettel alkalmazta tejben való fürdései során, hisz ezek a tejfürdők sok tejsavat tartalmaztak, s ezzel sugárzóvá vált arcszíne.
A francia emberek ugyancsak öreg borba mosták arcukat, melytől simává és rugalmassá vált arcbőrük.
A gyümölcssav megfelelő tápanyagokat tartalmaz a bőr számára mivel a természet által készül, és ez az oka, hogy a gyümölcssav a többi savval együtt ennyire barátságos a bőrhöz.
A gyömülcssavat ma már nem kifejezetten az arc tisztítására használják, hanem kémiai hámlasztásra.

Selymessé teszi  a külső sérült rétegek eltávolításával és gyönyörűvé teszi börét,s mindezt fájdalom nélkül!

Hogyan távolíthatjuk el a felesleges elhalt bőrrétegeket?

Az egész folyamat nagyon egyszerű, három lépésből megvan - használni, áztatani és lemosni -, és 5-7 nap elteltével az elhalt hámrétegek maguktól elkezdenek lehámlani. 

Hogyan kell használni:


 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket!